WAC ontwikkelingen

Rondom het WAC kunnen we mededelen dat Suzanne Klaus en Yvette Huizer de organisatie op zich hebben genomen. Zij zijn bereikbaar onder het emailadres: wac@fhn.nl

Daarnaast is de communicatielijn met de WAC-coaches verkort en denken we met elkaar mee. Deze onderlinge feedback vinden wij zeer waardevol en houden we in stand.

Naast dat Suzanne (als loper) en Yvette (als medeorganisator) zelf ervaring hebben met dit evenement zijn er op de achtergrond ook diverse mensen betrokken met WAC ervaring van de laatste Nederlandse editie in 2019. Wij zijn ontzettend blij met deze ontwikkelingen en gaan ervoor om weer een prachtig internationaal evenement te organiseren.
Deze week hopen wij een definitief uitsluitsel te kunnen geven betreffende de WAC locatie. Vandaag stond de eerder voor het WAC gereserveerde locatie online, echter worden hiermee nog gesprekken gevoerd. Zodra deze bevestigd is, zullen de inschrijvingen geopend kunnen worden voor de selectiewedstrijden die door Nivox en Totte Bello op 9 en 10 april zullen worden georganiseerd.

Volgende week zullen wij weer een update plaatsen om iedereen op de hoogte te houden rondom de ontwikkelingen van het WAC.

14 februari 2022

FHN Algemeen Nieuws