Instructeurs dag voor G&G  instructeurs. (vervolg training)

Er zijn bijna 40 hondenscholen aangesloten bij de G&G discipline van de FHN.
De meeste van deze hondenscholen zijn gespecialiseerd in opvoeding, zij eindigen hun cursussen met een SHH examen. Maar er kan zoveel meer met hondentraining, waar wij ook graag met de hondenscholen willen aan willen werken om meer kandidaten enthousiast te maken voor deze tak van sport.

Verder trainen voor G&G diploma’s en ook het lopen van G&G wedstrijden is een leuke bezigheid (hobby) voor je cursist om samen met zijn/haar hond te doen. En de band tussen geleider en hond wordt er zo veel sterker van.

De FHN wil de hondenscholen helpen met kennis om G&G voor een groter deelnemersveld bereikbaar te maken. De sport verder te ontwikkelen en ook deelnemers te enthousiasmeren voor de optie om deel te nemen aan wedstrijden binnen de G&G.

Inmiddels zijn er al 3 x de basis instructeursdagen georganiseerd voor (aankomende) G&G Instructeurs. De FHN organiseert op zondag 24 september 2023 de vervolg G&G instructeursdag voor deelnemers die de basistraining reeds hebben gevolgd.

De inschrijving wordt binnenkort geopend via de website van de FHN, maar reserveer deze datum alvast in jullie agenda en kijk of er animo is onder jullie instructeurs.

Interesse in deelname maar geen basisdag gevolgd? Neem dan via gg@fhn.nl contact op.

Deze dag is met hond en bestaat uit een theorie- en praktijkdeel.

Kosten is 45 euro p.p. incl. Lunch.

Deze instructeursdag zal plaatsvinden op 24-09-2023 bij Hondenvereniging Zeewolde, Baardmeesweg 4b, 3899 XS te Zeewolde.

17 juli 2023

FHN Algemeen Nieuws | Nieuws G&G