WAC 2023 groot succes

Het WAC 2023, gehouden van 1 tot en met 6 augustus in Oakridge Arena, Groot-Brittannië, zit er weer op. Het was het een prachtig toernooi!

De Oakridge Arena is een mooie ruime locatie
De bak was groot en er was voldoende ruimte om in- en uit te lopen. Er was een vaste tribune met klapstoeltjes, al was een kussentje toch nog wel extra comfortabel. En minder koud aan de billen. Je kon er prima zitten met goed zicht op de ring. ‘ Vak’ Nederland was goed versierd.

Het weer was echt Engels
We hebben wel ‘ wat’ regen gehad. Zoveel dat je bijna met de boot naar binnen moest. Engelsen liepen in hun ‘ dry-robe’, een soort van mega waterdichte badjassen met laarzen er onder. Die bleven wel droog. Wij deden het met normale regenjassen en hier en daar een paraplu, was ook best te doen. Maar we hebben ook veel zon gehad. Van alles wat eigenlijk.

Soms moesten we wel even wachten
Dan was er weer iets met de tijdwaarneming. Of met de tijdwaarneming. Of er ging iets mis met …….. de tijdwaarneming. De dagen waren daarom aan de lange kant. Maar op de laatste dag liep alles opeens op tijd, het kon dus toch. En in de manege kon je je bestelde maaltijd in een ‘ box’ ophalen. Die kon je dan op de tribune opeten. Lekker efficiënt.

Het was hier en daar best een beetje spannend
De snooker was door Antal goed gelopen. Hij stond eerst derde. Maar in een volgende uitslagenlijst weer vierde. En een dag later dan toch echt derde, hoera!
Zondagmiddag was de teamestafette. Ook dat was spannend, zeker voor team 1 NL. Ze stonden 4e voor de estafette, maar hebben uiteindelijk een zilveren plak weten te halen. Complimenten voor Agnes, Antal en Kirsten!

Wij hebben een mooie week gehad
We hebben genoten van alle rondjes, gejuicht bij mooie prestaties en getroost bij teleurstellingen.
En met een groepsknuffel hebben we afscheid genomen van elkaar.
Dank je wel lopers en grooms voor jullie bijdragen aan deze mooie week!

De coaches Henk en Wilma.

9 augustus 2023

FHN Algemeen Nieuws | Nieuws Behendigheid