Bericht vanuit het bestuur

De afgelopen èn de komende dagen zijn we keihard bezig om de basis te leggen voor een positieve, daadkrachtige en vernieuwende FHN voor (en dóór) de leden. Op dit moment zijn wij nog heel druk bezig om met verschillende mensen, bedrijven en organisaties te praten. Wij wachten nog op een enkele reactie voordat wij jullie zo snel mogelijk op de hoogte brengen over de stand van zaken.

We zijn ook druk doende om meerdere informatiekanalen op te zetten zodat de communicatie vanuit en binnen de FHN sterk verbeterd wordt. Deze nieuwe kanalen zijn te vinden via:
Facebook: https://www.facebook.com/fhn1992
Instagram: https://www.instagram.com/fhn1992/
Messenger: m.me/fhn1992
Telegram: t.me/fhn1992

De meeste communicatie zal nog steeds als eerste geplaatst worden op de website www.fhn.nl en vanzelfsprekend blijven de nieuwsbrieven van Mailchimp in gebruik.

Het bestuur van de FHN stelt op dit moment ook alles in het werk om, in samenwerking met een nieuwe WAC commissie onder leiding van de WAC coach, zo spoedig mogelijk de twee resterende selectiewedstrijden te organiseren en het WAC door te laten gaan. Nadere informatie volgt zo snel mogelijk.

Heb jij ook interesse in het helpen aan de opbouw van de FHN of heb je ideeën die je graag ontwikkeld zou zien? Laat dit dan weten en mail naar bestuur@fhn.nl

1 februari 2022

FHN Algemeen Nieuws