Wedstrijd afgelast: 4 december, indoorwedstrijd Tolbert

Door onvoorziene omstandigheden is het niet mogelijk om 4 december 2022 de wedstrijd te organiseren in de HJC-manege te Tolbert. Hiervoor zijn twee redenen. Het aantal deelnemers is tot op heden nog onder de 50, waardoor de FHN er teveel kosten aan zou hebben wanneer deze wedstrijd door zou gaan. Wat verlies op een wedstrijd is niet rampzalig wanneer een organisatie in opbouw is, maar verliezen boven de € 200,- zijn niet verantwoord voor de organisatie. Daarnaast hebben we vandaag te horen gekregen dat de datum niet goed weggezet is, waardoor er een ander evenement is gepland in de manege.

Voor zowel de manege als voor de FHN is dit natuurlijk extreem vervelend. We hebben met de manege afgesproken volgend seizoen wel streven om terug te komen omdat het een fantastisch mooie locatie is. Een vervangende, goedkopere manege op deze korte termijn regelen is helaas onmogelijk gebleken.

Het besluit is om de wedstrijddatum van 4 december te schrappen uit wedstrijdagenda, hoe spijtig we dit ook vinden, vooral voor de lopers en clubs uit het Noorden van het land. De ingeschreven deelnemers zullen het inschrijfgeld retour ontvangen in de wallet en we hopen iedereen op 18 december in Laag-Soeren te mogen ontvangen. Wanneer het terugstorten in de wallet niet wordt gewenst, dan kan er een email gestuurd worden naar online@fhn.nl

16-11-2022: Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd is in de Wallet geretourneerd van uw FHN-Online account.

13 november 2022

Nieuws Behendigheid