Voorstellen nieuw lid team Behendigheid

Wij zijn blij jullie te mogen vertellen dat team Behendigheid er een nieuw ervaren lid bij heeft. Welkom Ben!

Hier stelt hij zich aan jullie voor.

Mijn naam is Ben Hendriksen, wellicht bekend bij de oude garde van de FHN. In 1992 ben ik als loper bij de FHN begonnen. In 1994 ben ik als scheidsrechter Behendigheid bij de FHN begonnen en heb daarna diverse functies bij de FHN mogen vervullen, variërend van (hoofd)scheidsrechter, coördinator, licentiebeheer, wedstrijdsecretariaat en uiteraard ook als loper.

In 2016 heb ik afscheid moeten nemen van die heerlijke knuffel die op de foto tegen me aanhangt. Sindsdien heb ik geen hond meer, maar mijn vrouw en ik missen het hebben van honden nog steeds.
In 2018 ben ik gestopt bij de FHN na vele jaren samen met Ferry Verhoef op veelal prettige wijze de afdeling Behendigheid te hebben gerund. In 2014 en 2016 ben ik tevens betrokken geweest bij het organiseren van het WAC in Nederland.

Vanwege de uitdaging om van de FHN met deze nieuwe ploeg weer iets groots te maken, heb ik aangeboden om gebruik te maken van mijn, gelukkig nog steeds aanwezige, kennis van deze mooie hondensport. Tot ziens op de diverse wedstrijdvelden waar we elkaar op prettige en gezellige wedstrijden weer kunnen ontmoeten.

8 september 2022

Nieuws Behendigheid