Updates FHN-Online – Lopers

Vandaag is onze ontwikkelaar druk geweest met de laatste dingen om het FHN-online gedeelte ook voor de lopers te kunnen lanceren in de opstartfase. We hebben net bericht ontvangen dat dit voor 1/3 is gelukt en dat ze er nog druk mee zijn. We hebben gevraagd of de handlers die wel al met een actieve licentie zijn gelinkt aan het systeem, alvast een inlogemail kunnen ontvangen. Gezien het tijdstip van dit moment (rond 22.00) durf ik niet te zeggen of deze email nog verstuurd gaat worden vandaag.

Ik kan mij voorstellen dat de vraag rijst …. ‘Waarom duurt het zo lang’ – een simpel gedeelte van het antwoord is dat we een dergelijk grote database hebben, met veel oude data. Vanuit al die data hebben we op dit moment 850 actieve licenties. Alle linken die de ontwikkelaars moeten leggen tussen handlers, honden, memberships en clubs binnen dit nieuwe systeem is complex omdat ons nieuwe systeem uitgaat van gebruikers en niet meer van clubs. Daarnaast zijn wij gericht en genoodzaakt om het nieuwe seizoen te starten met een schone database, ook omdat de privacy wetgeving is verandert de laatste jaren.

Data verloren: De ontwikkelaar heeft de data ‘Hondenras’ niet kunnen importeren in de nieuwe software. Daarom zijn velen op dit moment trotse eigenaar van een Affenpinscher. Wanneer jullie in FHN-online kunnen straks, is dit in elk geval iets om even aan te passen voor je hond (tenzij je natuurlijk een Affenpinscher hebt). Gelijk een mooie kans om even te stoeien met het systeem.

BELANGRIJK: We zien dat sommige mensen al proberen in te loggen. Voor het handlergedeelte heeft dat op dit moment geen zin. Wacht aub op de email van onze ontwikkelaar 1dogsports, pas dan kan er een passwordreset aangevraagd worden vanuit de mail die je dan ontvangt, kan er worden ingelogd.

5 augustus 2022

FHN Online