Updates FHN-online – hondenscholen

Oude data:

Een aantal van de hondenscholen hebben het al zelf kunnen zien, er staat nog behoorlijk wat oude data in het systeem. Wees gerust, hier wordt nog veel van verwijdert. Wacht nog even verder met doorgeven van oude data. Zodra de ontwikkelaar heeft opgeschoond, zullen wij dit publiceren. Wanneer er dan nog oude data instaat, dan graag even doorgeven en dan verwijderen wij dat handmatig.

Kort het antwoord op een aantal vragen die we hebben binnengekregen:
‘Ik kan niet inloggen met de email’

Klopt! Belangrijk is om de eerste link te volgen in de gestuurde email en een PASSWORD RESET aan te vragen.

Dan pas komt er nog een email waar u wel mee kunt inloggen.
In de gestuurde email staat geen gebruikersnaam en wachtwoord.
Het emailadres wat u moet invullen is het emailadres waar de email van 1dogsports naartoe is gestuurd.
Lukt het nog steeds niet? Stuur een email naar online@fhn.nl

‘Wat moet ik er nu precies mee als club?’

Op dit moment = Controleer en/of vul de gegevens aan van de club – Deze gegevens zijn te vinden onder de tab CLUB
Check de contributies = Alle actieve contributies staan onder jouw ACCOUNT. Alle contributies waar dit seizoen al voor is betaald, staat op ‘Actief’

‘Moet ik nou allemaal mensen en honden toe gaan voegen?’

Nee, dit hoeft niet. De lopers hebben hun eigen data zelf onder controle en daarbij ook hun licenties. Zij kunnen aangeven bij hun actieve combinatie (licentie) bij welke hondenschool zij actief zijn.
Jullie zien dit als hondenschool dan terug in de CLUB MANAGER

‘Wat is nou het verschil tussen club en club manager?’

De tab ‘Club’ staat gelinkt aan een persoonlijk profiel. Iemand die de gegevens van de hondenschool beheert. Op het tabblad ‘Club’ kunnen deze gegevens bewerkt worden.

De knop ‘Club Manager’ – U gaat UIT uw persoonlijk profiel, naar het dashboard van de ‘Club’ zelf. Hier kunt u zien (wanneer de oude data er allemaal uit is), hoeveel honden, personen en combinaties er bij uw hondenschool aangesloten zitten. Hondenscholen die zelf een wedstrijd organiseren onder de FHN-vlag, kunnen hier komend seizoen ook relevante gegevens zien rondom de inschrijvingen.

We zullen snel nog een update plaatsen met veel gestelde vragen. Voor ons is het ook een nieuw systeem, echt alle vragen en feedback zijn welkom. Wij gaan er zo snel mogelijk achteraan.

5 augustus 2022

FHN Online