Even voorstellen: WAC 2022 organisatie

Hallo allemaal,

Dit jaar mag ik het WAC mede-organiseren. En omdat ik weet dat niet iedereen me kent, toch even een tekstje om me voor te stellen. Suzanne dus, 48 jaar, woon in Alphen aan den Rijn en train bij de Alphense Honden Club en DogSupport. Ik kan niet zo goed kiezen, dus doe ik met mijn honden allerlei sporten. Behendigheid, gehoorzaamheid, hoopers, en vroeger ook Combisport en apporteersport. Ik kreeg in 1990 mijn eerste eigen hond en ging daar mee trainen. Want ik wilde graag trainen met een hond, dat leek mij leuk. En nu, meer dan 30 jaar later vind ik trainen met een hond nog steeds heel erg leuk. Ik ben begonnen met Tervuerense Herders, maar ondertussen heb ik border collies. Het hart loopt nog steeds warm voor een Tervje trouwens.

Aan het WAC mocht ik deelnemen in 2010 in Engeland, wat een ervaring was dat. Ik heb er van genoten. En die ervaring gun ik iedereen.

Ik wil het zo mooi mogelijk maken voor iedereen. Maar ik weet dat dit soort dingen niet een feestje van 1 persoon moeten zijn. We doen dit met elkaar; met het WAC-coaches-team en Yvette Huizer als grootste duwkracht. Maar ook jullie, als leden, lopers, hondenscholen, officials, geïnteresseerden! Dus heb je tips, ideeën, opmerkingen? App me of mail me. Wij kunnen het niet alleen bedenken en misschien is jouw idee wel een hele goeie. Dus voel je vrij om te spuien.

Foto: copyright Ron Baltus

Ik ben Mary Kerssen en ik mag het WAC organisatie team versterken.
Jaren terug kreeg ik een heel kleine border collie waarmee ik behendigheid deed en toen ging ik me oriënteren op spronghoogtes. Het duurde niet lang voor ik bij de FHN terecht kwam. Onze hondenschool sloot zich aan en sindsdien doe ik mee in de competitie.

In mijn dagelijkse honden(sport)leven train en geef ik trainingen in agility, hoopers & fitness voor honden (body awareness).
Naast dat ik actief in diverse sporten ben, ben ik ook op organisatorisch vlak actief bij o.a. de Agility Campus, de AgilityClub en Fit Dog Program.

Toen bleek dat de WAC organisatie in een iets andere vorm gegoten moest worden, vond ik het leuk om een bijdrage daaraan te leveren. Samen met m’n teamies zal ik m’n best doen om er een werelds evenement van te
maken.


Hallo allemaal,

In mijn nieuwe rol als voorzitter heb ik mij al eerder voorgesteld. Waarom ik de stap heb genomen om het WAC-evenement te organiseren? Omdat het een prachtig evenement is wat ik 3x van dichtbij mee heb mogen maken. In 2014 heb ik meegewerkt in de organisatie en bij het secretariaat en was ik ‘speaker of the house’ samen met Tonny Wierda, in 2016 hebben wij dit ook samen gedaan. In 2019 heb ik enkel bijgestaan als ringvrijwilliger. Ik hou van organiseren, het uitzetten en uitwerken van plannen en het zorgen dat de communicatie transparant blijft.

Ik vind het echt heel fijn om dit samen met Suzanne en Mary te mogen doen. Beide dames hebben ontzettend veel kennis van de sport en alle organisatie er omheen. Ook de korte lijnen die we hebben opgezet met de WAC-coaches, organisatoren van de selectiewedstrijden en mensen die die evenement al vaker hebben ondersteunt met al hun tijd en inzet zijn heel waardevol om weer een prachtig evenement neer te zetten. We doen het samen en kijken uit naar het evenement! Vragen? Stel ze via wac@fhn.nl of spreek ons aan.

Groeten Yvette

1 maart 2022

FHN Algemeen Nieuws