Welkom terug, Herman van den Belt

FHN Behendigheidsofficial

Ik ben Herman van den Belt, 61 jaar oud en woonachtig in Dronten. Ik ben getrouwd met Hanneke, een behendigheidsloper die bij velen van jullie wel bekend is. Wij hebben vier honden thuis; Nash – een Border Collie, Gibbs – een mini American Shepherd en twee Shelties, Jigger en Nio. Ik heb met Nash in de C-klasse gelopen maar ik ben gestopt met behendigheid omdat hij blessuregevoelig werd. Nu doe ik Hooperen met hem en niet geheel onverdienstelijk. Met Gibbs loop ik behendigheid in de B-klasse. Hij heeft nog 1 promotiepunt nodig en dan mag hij ook naar de C-klasse. De twee Shelties zijn van Hanneke waar zij ook behendigheid mee loopt.

In het verleden heb ik al gefloten bij de FHN als scheidsrechter en daarnaast ben ik vaak vrijwilliger op wedstrijden als ringmeester, klokker en andere werkzaamheden. Ook heb ik al drie keer met de WAC’s geholpen hier in Nederland. Vanaf dat twee jaar geleden Corona uitbrak, heb ik niet meer gefloten en om eerlijk te zijn heb ik het fluiten in die twee jaar niet heel erg gemist. Twee jaar geleden had ik wel al een afspraak gemaakt om te fluiten bij de Boxer-vereniging. Dat zou vorig jaar al gebeuren, maar Corona gooide roet in het eten en de wedstrijd werd afgelast. Afspraak is afspraak en eind september jongstleden kon de wedstrijd uiteindelijk wel doorgaan. Ik heb een prachtige dag gehad bij de Boxer-vereniging. Iedereen was zeer tevreden en ik heb een heerlijke en ontspannen dag staan keuren. Om mij heen hoorde ik verschillende mensen zeggen dat ze het jammer vonden dat ik gestopt was. Dit heb ik toen even laten rusten om er even goed over na te denken of ik wel of niet weer wilde gaan keuren. Ik heb besloten om toch weer te gaan keuren bij de FHN en ik heb er weer ontzettend veel zin in om jullie in de ring tegen te komen om jullie prestaties te zien. Ik hoop op een fijne samenwerking met iedereen.

Vriendelijke groet,
Herman van den Belt

5 oktober 2022

Nieuws Behendigheid