WAC Selectiewedstrijden Winschoten en Zeewolde

Dagindeling bekend en Ervaren lopers gezocht

Er is gevraagd om te kijken of de FHN kon schuiven met de data van de selectiewedstrijden. Wij hebben dit met het team serieus vanaf meerdere kanten bekeken en ook besproken met de coaches. De conclusie is dat dit op deze extreem korte termijn simpelweg niet haalbaar is. Daarnaast zullen wij met een verplaatsing ook weer andere lopers duperen die de wedstrijden nu wel al hebben ingepland. Wij betreuren dit voor de lopers met meerdere internationale ambities, echter staan deze wedstrijden al langere tijd gepland.

Dagindeling Winschoten
In Laag-Soeren is het goed bevallen om de WAC selectie (en C-lopers) in de ochtend te organiseren en de reguliere wedstrijd in de middag. Deze halve dagen willen wij graag voortzetten.
De locatie in Winschoten is voor veel selectielopers ver rijden, daarom zal de selectiewedstrijd in de middag plaatsvinden. Starttijd ca.13.30 uur.

Dagindeling Zeewolde
Deze dag zal de selectie in de ochtend plaatsvinden.
De coaches gaan daarna bespreken wie in het WAC team 2023 meelopen en gaan dit in de middag bekend maken. Hou je agenda vrij deze dag.

Ervaren lopers
Wij zien de lopers die meedoen aan de WAC-selectie als zeer ervaren lopers. Hoe mooi is het om je passie te delen met beginnende en startende lopers! In Winschoten voor de selectiewedstrijd en in Zeewolde na de selectiewedstrijd, als je toch moet wachten ?, is een mooi moment om je kennis en passie te delen met lopers die net beginnen. Vind je het leuk om hierin te helpen als ervaren loper? Meelopen tijdens het verkennen en tips geven. Of voor de spelletjes fanaten als ‘Spelexpert’ te helpen bij de spelletjes.

Stuur een mailtje naar behendigheid@fhn.nl wanneer je dit aanspreekt en anderen wilt begeleiden bij deze prachtige sport.

8 januari 2023

Nieuws Behendigheid