Update Speurwedstrijd 28 oktober

Het is weer bijna zover, de wedstrijd van 28 oktober staat voor de deur. Superleuk dat we weer een aantal nieuwe speurders mogen verwelkomen ?. Hierbij de laatste informatie voor de wedstrijd. Heb je nog vragen? Stuur een email naar speuren@fhn.nl

Hoofdkeurmeester – Vincent Nijhof
& Keurmeester: Harrie ten Have

Aanvang op verzamel locatie: 9.00
Starten op de speurvelden: 9.30

Prijzentafel
SC1 – 1e en 2e plaats
SC2 – 1e plaats
SC3 – 1e plaats
SH1 – 1e plaats
SH2 – 1e plaats
Haal je ‘volle bak’ a 100 punten? Dan krijg je ook een mooie FHN speurpin als aandenken aan deze topprestatie.

Speurboekjes:
Wie wil er een speurboekje? Kosten zijn € 5,- en kan wordt via de FHN Online Wallet verrekend. Stuur mij (Yvette) even een berichtje of een mailtje naar speuren@fhn.nl als je er graag eentje wilt. De voorraad boekjes is op dit moment helaas op, maar dan kan ik ze in bestelling plaatsen.

Ochtendprogramma:
SC1 – SC2 – SH2
Middagprogramma:
SC3 – SH1

De loopvolgorde staat ook online, echter missen er nu 2 niveaus in dit rijtje die er aan de achterkant van het systeem wel prima instaan. Vraag ligt bij de ontwikkelaar hoe dit kan en of het zo snel mogelijk opgelost kan worden, zodra alles weer zichtbaar is zal dit gedeeld worden.

https://t.me/fhnspeuren – Abonneer je op ons Telegram kanaal. Hier vind je de laatste informatie rondom de wedstrijddag. Je kan Telegram ook via de browser openen, het is niet noodzakelijk dat je de app op je telefoon installeert.

16 oktober 2023

Nieuws Speuren