‘Susan Rekveld wisselbokaal’ uitgereikt op 1e Pinksterdag

Fantastische combinaties op een prachtige dag!

Afgelopen Pinksterweekend was de eerste keer dat er om de ‘Susan Rekveld Wisselbokaal’ gestreden kon worden door alle ingeschreven Debutanten. Hondenschool de Streek in Bovenkarspel heeft dit mogelijk gemaakt in samenwerking met de FHN.

De beste debutant dit jaar was een Debutant uit de
20 hoogteklasse:
Chloë Vos met Mika (Duitse Spitz – Pomeriaan)
Loper van Hondenschool de Streek
Gefeliciteerd!

Het verhaal naar de aanloop van het opzetten van deze wisselbokaal willen wij graag met jullie delen, omdat wij als FHN trots zijn op deze samenwerking.

Jan Hufnagel, eigenaar van Hondenschool de Streek, kwam vele jaren met een grote groep behendigheidslopers van zijn hondenschool naar de debutantenwedstrijd die Susan Rekveld altijd op 1e Pinksterdag organiseerde. Zij organiseerde deze wedstrijd jaarlijks om haar deelname aan het PAWS (Para Agility WK) mede mogelijk te maken. Vorig jaar is Susan helaas gestopt met het organiseren van deze wedstrijd en Hondenschool de Streek vond dit erg jammer en wilde graag iets terug doen voor wat Susan heeft betekend voor hun als hondenschool en voor de behendigheidswereld. Dat is de reden dat zij dit jaar het initiatief hebben genomen om de ‘Susan Rekveld Wisselbokaal’ op te zetten voor de Debutanten. De FHN moedigt dit initiatief natuurlijk aan en is trots dat we mogen aankondigen dat volgend jaar, op 1e Pinksterdag 2024, er weer een FHN-wedstrijd wordt georganiseerd waarbij we hopen dat er nog meer Debutanten komen strijden om de ‘Susan Rekveld Wisselbokaal’.

De FHN bedankt Jan Hufnagel met zijn hele team voor deze mooie dag en Susan Rekveld voor haar komst! Tenslotte hopen we alle debutanten weer terug te zien op de wedstrijden. Laten we altijd blijven genieten van elkaars prestaties, onze honden en laten we onszelf blijven ontwikkelen in onze passie! Heb je vragen? Stel ze gewoon.

1 juni 2023

FHN Algemeen Nieuws | Nieuws Behendigheid