Stopt Combisport als wedstrijdsport?

De FHN biedt met de Combisport een unieke sport aan waarin we ook wedstrijden organiseren. We willen deze wedstrijdsport natuurlijk voor alle sportievelingen blijven aanbieden! Maar daar hebben we inschrijvingen voor nodig, en die blijven helaas een beetje achter. Om te voorkomen dat we wedstrijden moeten gaan annuleren en de sport zelfs als FHN discipline moet stoppen, hebben we jullie nodig!

De eerste wedstrijd is op 23 april in Alphen aan den Rijn en de tweede op 18 juni in Zeewolde. Dit zijn slechts twee wedstrijden en toch missen we zoveel enthousiaste inschrijvingen.

We willen jullie vragen om te laten zien dat deze sport binnen de FHN levensvatbaar is als wedstrijdsport!

Natuurlijk zijn hiervoor niet alleen inschrijvingen nodig, maar ook meer sportieve combinaties die enthousiast zijn over deze sport.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken bij een wedstrijd, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Wil je meer informatie over de sport, stuur dan een mailtje naar sportzaken@fhn.nl of neem een kijkje op de website. Ook is er natuurlijk een facebookgroep https://www.facebook.com/groups/214337788590792

Wil je op je hondenschool graag starten met de Combisport maar je zou hier graag wat hulp bij willen? Laat het ons weten!

We zien iedereen, als deelnemer of bezoeker, op 23 april en 18 juni graag tegemoet. Laat deze sport niet verloren gaan, we hebben jullie nodig!

1 april 2023

FHN Algemeen Nieuws | Nieuws Combisport