Online administratieprogramma, de opstartfase

bijgewerkt: 28-7-2022 – 15:41 uur

We kunnen gelukkig weer een update plaatsen over het lanceren van de online administratiesoftware in de opstartfase.

In het kort:

  • Vrijdagavond 29 juli wordt de online omgeving voor de actieve hondenscholen gelanceerd.
  • Zaterdag 30 juli wordt er een algemene email gestuurd naar alle actieve hondenscholen dat zij een bericht ontvangen van 1Dogsports.com met inlog instructies. De afzender van dit bericht is info@1dogsports.com
  • Zondag 31 juli stuurt 1Dogsports.com de email naar de actieve hondenscholen met inlog instructies en het verzoek om een nieuw wachtwoord aan te maken voor hun account.
  • Vrijdagavond 29 juli wordt de online omgeving voor nieuwe hondenscholen en nieuwe handlers gelanceerd.
  • Vrijdagavond 5 augustus wordt de online omgeving voor de actieve handlers gelanceerd.
  • Vanaf vrijdagavond 5 augustus wordt het mogelijk om online in te schrijven en te betalen via de eigen account voor de eerste wedstrijden en workshops.

Belangrijk om te weten is dat hier gaat om een opstartfase voor alle soorten gebruikers van het systeem. Er zullen nog vertalingsfouten en bugs in zitten, sommige structuren worden nog gewijzigd, er staan veel mogelijkheden in die te zijner tijd worden geautomatiseerd op basis van het werkelijke gebruik van al onze gebruikers. Er wordt nog hard gewerkt aan de vertaling, dus soms klopt dat nog niet. We vinden het wel fijn als je het meldt als je het tegen komt. Elke feedback waarderen we zeer en kan je delen via online@fhn.nl.

Alle actieve hondenscholen ontvangen zondagavond een email met informatie van 1dogsports (het bedrijf dat de software ontwikkelt) om hun gegevens te controleren en aan te vullen. Zij kunnen dan ook hun actieve contributies en actieve combinaties terugzien in dit systeem. Ook is het mogelijk om dan voor disciplines aan te melden waar de hondenschool nog niet actief in is.

Volgende week vrijdag gebeurt ditzelfde voor alle actieve handlers met uitgebreide email.

Nieuwe hondenscholen die zich bij de FHN willen aansluiten en nieuwe lopers die bij de FHN een wedstrijd willen lopen kunnen zich vanaf morgenavond online aanmelden via de website. Hier kan een account aangemaakt worden, gegevens van personen en honden opgegeven worden, licenties kunnen hier worden aangemaakt en online worden betaald. Hier wordt nog een aparte update voor geplaatst.

Vragen of feedback? Stuur een email naar online@fhn.nl. Hier zit een team van 4 personen om al jullie vragen en feedback zo snel mogelijk te verwerken.

28 juli 2022

FHN Online