Nieuws van de WAC-coaches

Beste WAC-selectie lopers,

Op dit moment zijn we halverwege de selectiewedstrijden. Het WAC 2023 lijkt nog ver weg. Maar wij zijn als coaches al druk bezig met de voorbereidingen. We hebben er zin in!

Op 2 april is de laatste selectiewedstrijd. We verwachten dat iedereen hierbij aanwezig is. Na de wedstrijd zal het team bekend gemaakt worden en is onze eerste ‘team-tijd’ als voorbereiding op het WAC. Er zal een teamfoto gemaakt worden. Ook willen we alle combinaties op de foto zetten. Dan hebben we straks op de website van het IFCS en op de WACnl website een mooi overzicht van al onze lopers. We gaan samen sparren over manieren om geld bij elkaar te krijgen. En als alles loopt volgens plan kan ook de kleding gepast worden.

LEG DE DATUM VAST

Op 16 juni wordt er een teamavond georganiseerd voor en met alle teamleden. Het is de bedoeling dat alle WAC-teamleden daarbij aanwezig zijn. Maar deze avond wil je ook gewoon niet missen. Zet de datum daarom alvast in je agenda. Zoals het er nu uitziet kunnen we centraal in Nederland terecht, in Lelystad. We starten om 18.30 uur en eten eerst gezellig met elkaar en daarna………. Deze avond is zonder hond(en).

We hopen jullie op 19 februari in Winschoten te zien en anders in ieder geval op 2 april in Zeewolde! Daar zullen ook de honden die nog niet officieel gemeten zijn even onder het boogje door moeten.

Mocht je vragen hebben stel ze gerust!

Groeten van de WAC-coaches Henk en Wilma.
wac@fhn.nl

15 januari 2023

Nieuws Behendigheid