Nieuwe website!

Met trots presenteert de Federatie Hondensport Nederland de nieuwe website! De look is volledig vernieuwd en draagt bij aan het landelijke karakter van de FHN. Op de website is de meest recente informatie beschikbaar en zal de komende periode verder worden aangevuld met wedstrijdaankondigingen, data en nieuwsberichten. Op het open en besloten gedeelte zijn praktische en klantvriendelijke functionaliteiten toegevoegd en kunnen er makkelijk examens, licenties en wedstrijden worden aangevraagd. 

De nieuwe website is ontwikkeld en gesponsord door eGraphics webdesign. De FHN bedankt eGraphics voor de inzet en waardeert de samenwerking.

Voor het licentiebeheer, het evenementbeheer, de invoer en de verwerking van de wedstrijddata is de FHN in gesprek met een partij voor een volledig nieuw systeem. Een systeem dat aansluit bij de huidige tijd en techniek en dat bijdraagt aan de organisatie en uitvoer van de wedstrijden en examens.

Patrick Verseput heeft het webbeheer van de FHN op zich genomen en is bereikbaar via webmaster@fhn.nl. Heb je vragen over de nieuwe website of is er misschien iets wat je graag aangevuld zou zien? Laat het ons weten.

5 april 2022

FHN Algemeen Nieuws