Licenties voor het aankomende seizoen

Beste FHN-ners

Vanaf heden kunnen de nieuwe licenties voor het komende seizoen gekocht worden.

Het FHN-seizoen loopt op zijn einde. Het NK apporteersport is net geweest en de NK’s G&G en Behendigheid van dit seizoen staan voor de deur en voor volgend seizoen (’23 – ’24) staan er alweer vele evenementen gepland. Met jouw licentie kun je deelnemen aan FHN evenementen; examens, diplomadagen en wedstrijden. Daarnaast kan je ook gebruik maken van FHN-voordeelacties. Zorg ervoor dat je de licentie vernieuwt, zodat je kunt blijven deelnemen aan de FHN-evenementen. We zien je ook volgend seizoen graag weer terug op de wedstrijden en workshops.

Log in op je account en check onder het tabblad combinaties even welke licenties je nu hebt. Heb je er meer dan eentje, dan is het sneller om via je wallet te betalen. Je gaat dan naar het tabblad mijn portemonnee, druk op Wallet tegoed opwaarderen en stort genoeg geld in die wallet. Daarna ga je naar het tabblad Account. Je zoekt de juiste licentie op (let goed op, er stáán er ook nog van dit seizoen voor de GG-examens die nog voor 1 september plaatsvinden) en klik op Koop. Je selecteert de combinatie welke je wil vernieuwen en klik op betaal via wallet (of klik op iDeal en betaal daar, als je er maar 1 hebt). Check daarna onder combinaties even of de licentie ook is toegevoegd aan de combinatie.

Er is ook een filmpje beschikbaar waarin de stappen even doorgelopen worden:

Heb je nou, per ongeluk, afgelopen weken een licentie gekocht? En je dacht dat die licentie geldig was voor heel 2023? Geen paniek, mail naar online en ik stort dat geld terug in je wallet. Dan kun je zelf alsnog de juiste licentie kopen.

Zijn er vragen of problemen, loop je ergens tegenaan, mail naar online@fhn.nl en dan kijken we er naar. Ik wil jullie vragen dit in de komende tijd in orde te maken. We gaan de zomerperiode in, vakanties komen er aan, dus de mail zal mogelijk wat minder snel beantwoord worden.

Groet, Team Online

26 juni 2023

FHN Algemeen Nieuws | FHN Online