Combisport kennismakingswedstrijd groot succes!

Wat een geweldige dag met positieve, fijne en gezellige mensen en relaxte honden. Uiteindelijk waren we met 26 deelnemers vandaag, een super start om de sport weer op de kaart te zetten! Bedankt voor jullie enthousiasme.
In de ochtend hebben de FHN officials Jenny Smith en Willem Marcussen een workshop gegeven om iedereen die wilde te laten kennismaken met de sport en na de lunch ging de Fun Cup van start met de Fun klasse en de Debutanten klasse.
In de Fun klasse mochten de deelnemers gewoon nog met spel of voer lopen en ze deden het fantastisch. De opzet was een helft van een officiële wedstrijd wat in de praktijk inhield dat alle snelheidsonderdelen 1x gelopen werden in plaats van 2x en in de GG is alleen het volgen gedaan. In de workshop is besproken wat het GG programma inhoud zodat iedereen weet hoe het eruit komt te zien. De debutanten hadden wel een volledig GG programma op het apporteren na, ook zij hadden 1x alle snelheidsonderdelen. De link naar de foto’s komt zo snel mogelijk en hierbij nog een link naar het Telegramkanaal: https://t.me/fhncombisport.

Bekijk de de uitslagen van vandaag hier en we zien jullie graag terug op de Fun wedstrijd op 24 september, ook daar is iedereen natuurlijk welkom om ook met de workshop mee te doen.

Er waren vandaag ook een aantal enthousiaste instructeurs in ons midden, voor diegene…. en andere geïnteresseerden SAVE THE DATE, 2 oktober, instructeursworkshop in Malden met theorie en praktijk. Hou onze website in de gaten voor informatie over het inschrijven hiervoor.

Feedback aan ons? Graag, je mag altijd een email sturen naar voorzitter@fhn.nl of zoek ons op via Telegram.

HV Zeewolde, bedankt voor deze dag op jullie mooie locatie.

20 juni 2022

Nieuws Combisport