Apporteersport koppelwedstrijd

Zoals eerder gecommuniceerd is er een koppelwedstrijd op zondag 25 juni 2023. Deze staat los van het NK. Het is gewoon een extra dag lekker bezig zijn met je maatje. Een koppelwedstrijd is een hond op een hoger niveau met een hond op een lager niveau. De bedoeling is dat je als koppel de opdrachten die je krijgt op die dag oplost. Meestal koppelen we C met B en B met A/A-. Waarschijnlijk kunnen een aantal van jullie vast een partner vinden, maar sommige zullen niet veel mensen kennen, of alleen maar uit dezelfde klasse. Daarom willen wij als FHN dit keer graag de koppels samenstellen,
zodat de koppels bij toeval geformeerd worden en het echt op de samenwerking aan gaat komen op de dag zelf.

Omdat we ervaren honden met minder ervaren honden gaan koppelen, koppelen we ook mensen met ervaring aan mensen met minder ervaring. Je kan dus altijd leren van elkaar en ook hoe het gaat op zo’n dag. Je komt er dus altijd als winnaar uit, je bent namelijk een ervaring rijker!

Iedereen die het leuk lijkt kan zich inschrijven voor de klasse waarin zij een diploma hebben behaald.
Als je een diplomadag hebt gelopen en je hebt je A diploma niet behaald, mag je ook inschrijven.

De uiteindelijke samenstelling van de koppels gaat op basis van inschrijving en bingoballetjes. We zullen dit proces delen om te laten zien dat het eerlijk gaat.

Doen jullie mee? De inschrijving is open.

Vriendelijke groeten,
Het apporteerteam.

28 april 2023

Nieuws Apporteersport