Zondag 24 April Landelijke SHH diploma dag

Omdat niet iedere hondenschool in de gelegenheid is een examen te organiseren (omdat er bijvoorbeeld niet genoeg deelnemers zijn om een examen aan te vragen) heeft de FHN een landelijke SHH-diploma dag gepland op zondag 24 april. We zijn van plan om dat vaker te gaan doen. Deze eerste keer is het op het terrein van Hondenschool DogSupport, Dreg 5 te Nieuwkoop.
Deelnemers hebben een startlicentie nodig. Een startlicentie kan worden aangevraagd via de FHN website door een bij de FHN aangesloten hondenschool. De startlicentie kost € 7,50 en is een jaar geldig. (Deze periode zelfs tot september 2023; dus anderhalf jaar)

Zijn er problemen om de FHN startlicentie aan te vragen? Mail dan naar gg@fhn.nl dan kijken we of we een oplossing kunnen vinden.

Die dag zullen de aangemelde deelnemers ingedeeld worden in groepjes van 6. We beginnen met een kleine wandeling van 15 minuten, waarbij de honden -zonder dat ze met elkaar in contact komen- op afstand van elkaar aan elkaar kunnen wennen. Wanneer het nodig is, kunnen we nog wat oefeningetjes doen, waarbij de honden in de buurt van elkaar met hun eigen handler/geleider bezig zijn.
Mochten er honden bij elkaar in de groep zitten, waarbij het lijkt dat ze elkaar niet met rust kunnen laten, dan kunnen er honden doorgeschoven worden naar de volgende groep waar ze dan weer hetzelfde wen-traject door gaan.
Daarna wordt er gestart met het individuele SSH examen en daaropvolgend de groepsoefeningen.
Direct na afloop krijgen de deelnemers de uitslag en de puntenlijst. Het (hopelijk) behaalde diploma krijgen zij later thuis gestuurd.

Deelnemers kunnen zich inschrijven door een email te sturen naar gg@fhn.nl met daarin:
nummer van de startlicentie,
naam,
naam van de hond,
voorkeur voor de ochtend of de middag
en gelijktijdig € 12,50 over te maken naar IBANnummer NL 60 RABO 0129 3693 30 t.n.v. FHN o.v.v. uw licentienummer SHHdag.

Deelnemers krijgen bericht over de tijd waarop zij verwacht worden.
Zijn er nog vragen over deze dag? Mail dan naar gg@fhn.nl

6 april 2022

Nieuws G&G

 
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar workshops