Nieuw bestuurslid FHN

Wij zijn als bestuur heel blij een nieuw algemeen bestuurslid aan jullie te mogen voorstellen:

Mijn naam is Daniëlla Beune en ik ben sinds 2017 actief met het volgen van hondentrainingen.

Mijn eerste kennismaking met de hondenschool was tijdens de puppytraining met mijn Border collie Sam. Na drie jaar hondentraining kreeg ik de vraag of ik een FUN training voor de honden wilde gaan geven. Sindsdien ga ik iedere zaterdagmiddag samen met Sam vanuit het mooie Betuwse dorp Beusichem naar Hondenschool Geldermalsen.

Het zelf trainen en training geven aan mens en hond is mij op het lijf geschreven, want naast mijn werk bij de hondenschool ben ik werkzaam als fitness coach/coördinator, personal coach, medical coach en vitaliteitstherapeut. Met mensen samenwerken is mijn dagelijkse bezigheid, waar ik heel veel plezier in heb en energie van krijg.

Om ervoor te zorgen dat de hondentrainingen die ik geef kwalitatief goed, up-to-date en leuk blijven, ben ik in opleiding bij de Martin Gaus Academie waar ik de opleiding tot gediplomeerd kynologisch instructeur aan het afronden ben.

Vanaf april 2023 mag ik als algemeen bestuurslid het FHN bestuur versterken. Wil je meer weten over mijn werkzaamheden? Ik ben via de mail bereikbaar algemeen@fhn.nl

Tot snel!

Daniëlla Beune.

6 april 2023

FHN Algemeen Nieuws