G&G update 18-2-2022

Afgelopen donderdag 10 februari heeft er een overleg plaatsgevonden tussen het bestuur in de personen van Eva Frerichs en Debbie Baarendse, de coördinator G&G Mariette van der Vos, het bestuurslid sportzaken A/C/G Jack van Rengs (alsook coördinator G&G examens) en de G&G keurmeesters.
Het was een zeer vruchtbaar overleg! Zie onderstaand de uitkomst:

Wedstrijd
Op zondag 20 maart organiseert de FHN weer een G&G wedstrijd en zijn we te gast bij Hondenschool Geldermalsen te Buurmalsen. Er zal een GG0 klasse worden toegevoegd die sommigen van jullie al kennen van het Team GG en CS dat afgelopen jaar G&G wedstrijden in vernieuwde vorm organiseerde. Het hebben van een licentie is niet verplicht maar is wel noodzakelijk wanneer je op die dag een diploma wilt behalen.

Werkproevendag
De FHN organiseert weer een heuse Werkproevendag op zondag 3 april 2022 en we zijn te gast bij Hondenschool De Wolfskamer te Huizen. Inschrijven is mogelijk van 20 februari tot 20 maart en er is geen licentie verplicht. Er zal een flyer worden verspreid die je op de hondenschool kunt ophangen of aan cursisten kunt meegeven bijv.
De kosten voor inschrijving zijn €18,50 voor de klasses GG0, GGb, GG1, GG2, GG3. Ook zal er een kind-ouder klasse zijn voor kinderen van 8 t/m 15 jaar om samen met zijn/haar hond en onder begeleiding van een ouder aan deel te nemen. Ook hiervoor bedraagt het inschrijfgeld €18,50.
Maar schrijf je in als deelnemer aan een GG klasse èn doe je met je kind mee aan de kind-ouderklasse, betaal je voor deze laatste maar €6,00.

FHN Landelijke SHH examendag
Voor iedereen die in de afgelopen periode niet in de gelegenheid is geweest om aan een examen SHH deel te nemen, organiseert de FHN op zondag 24 april een centraal landelijk examen. Deze dag staat open voor iedereen met een FHN licentie. We zijn die dag te gast bij DogSupport te Nieuwkoop. De dag zal starten om 9:30 uur en deelnemers kunnen zich aanmelden voor een dagdeel (ochtend of middag) waarop ze ingedeeld worden in groepen van min. 4 en max. 6 deelnemers.
De intentie is om deze dag jaarlijks te organiseren en bij voorkeur op twee verschillende dagen en locaties zodat het voor iedereen bereikbaar is. Het zou natuurlijk heel leuk zijn als we jaarlijks te gast zijn op een andere hondenschool dus wil je je presenteren aan collega’s en externe lopers ontvangen we je aanmelding als gastheer/vrouw heel graag.

Reglementen
Op 2 december jl. vond er een overleg plaats tussen de secretaris en de G&G keurmeesters betreffende de reglementen. De voorgestelde aanpassingen zijn afgelopen donderdag met iedereen besproken en door iedereen goedgekeurd. De nieuwe reglementen zijn te vinden op de website; wijzigingen zijn rood aangegeven.

Keurmeesters
De G&G sport kan meer keurmeesters gebruiken. Er zal binnenkort een vacature geplaatst worden waarop gesolliciteerd kan worden. Degenen die zich aanmelden zullen van de FHN een gedegen keurmeestersopleiding krijgen.

Draaiboek
Voor wedstrijden en werkproevendagen zal een draaiboek aangemaakt worden wat tot steun zal zijn voor de organisatie en de organiserende hondenschool.

Zoals gezegd een zeer positief overleg met toekomst voor de G&G sport!

18 februari 2022

Nieuws G&G

 
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar workshops