FHN nieuws update

Nu de dagen weer langer worden en het af en toe al lijkt op een mooie lentedag, begint het natuurlijk ook weer te kriebelen: Kom maar op met die wedstrijden! 

We hebben een goed gevulde wedstrijdkalender met de aftrap op 5 maart met Apporteersport in Nijmegen, gevolgd door de Combisport in Horst op 19 maart. 

In april gaat het echt los! Iedere zondag een wedstrijd en op 2 april is er de keus tussen Apporteersport en de eerste outdoor Behendigheidswedstrijd. 

In mei zijn er wedstrijden op 7 mei en 28 mei, gevolgd door 3 wedstrijden èn het tweedaagse NK Apporteersport in juni.  
Hekkensluiter juli geeft ons op 2 juli het NK behendigheid en op 9 juli het NK G&G. 

Het is nog wat vroeg om naar die spannende afsluitingen toe te leven, dus eerst: inschrijven! We zien er als bestuur naar uit om iedereen weer te ontmoeten en hopen weer veel bekende en nieuwe gezichten te zien. 

Alle wedstrijden zijn, zoals inmiddels wel bij iedereen bekend, te vinden op https://evenementen.fhn.nl/nl/events.  

Loop voor de lol, loop voor de resultaten of loop voor het eerst…. Nodig je hondenvrienden of familie uit en maak er een gezellige dag van. 

NIEUWTJES 

Natuurlijk zijn er de afgelopen tijd ook ontwikkelingen geweest die we jullie niet willen onthouden: 

 • Om de bestuurstaken van Koert over te nemen, hebben we een nieuw Algemeen bestuurslid gevonden in Daniëlla Beune. Zij zal zich binnenkort in een bericht op de socials van de FHN voorstellen.
 • Wisten jullie het al? Onze penningmeester Debbie is pas bevallen van een prachtige gezonde zoon! 
   
 • Op 2 oktober jl heeft de eerste G&G instructeursdag plaatsgevonden. Wat een grote groep mochten we ontvangen! Het was een gezellige en interactieve dag die roept om een vervolg. Dus: zondag 23 april vindt nog een keer een G&G instructeursdag deel 1 plaats, deze keer in Rotterdam, en daarna zal er een vervolgdag georganiseerd worden voor alle deelnemers van de beide eerste dagen. 
 • Onze secretaris Eva heeft na het introduceren van de Combisport op haar hondenschool in Geldermalsen onlangs de Apporteersport geïntroduceerd op haar hondenschool in Spijkenisse. Hier is ze zelf, en vooral haar hond, zó enthousiast over dat ze zich al hebben aangemeld voor de diplomadag op 2 april! 
   
 • Samenwerkingspartners 
  Wat zijn we trots te kunnen melden dat we met Onze Hond, Dog Fit Program, en PetSecur mooie samenwerkingen hebben opgestart. Daarnaast zijn we in gesprek met het Dierenwelzijnskeurmerk en EduPet hoe we elkaar kunnen versterken. Hierover houden we jullie natuurlijk op de hoogte, want voor leden van de FHN betekent het dat zij gebruik mogen maken van exclusieve korting bij deze partners. 
   
 • Sponsors gezocht! 
  Ken jij of ben jij iemand die ons WAC team een sportief hart toedraagt en het leuk vindt om dit team te ondersteunen? Het WAC vindt dit jaar plaats in Engeland en elke financiële of praktische ondersteuning is hard nodig en wordt zeer op prijs gesteld. 
   
 • De Dag van de FHN Official wordt ook dit jaar weer georganiseerd voor al die onmisbare mensen die er altijd weer zijn om te zorgen dat wij onze wedstrijden kunnen lopen. Datum en informatie volgt vanzelfsprekend nog. 

4 maart 2023

FHN Algemeen Nieuws