Eerste G&G indoorwedstrijd zondag 27 november 2022

De G&G afdeling binnen de FHN is ontzettend blij jullie te kunnen mededelen dat we voor het eerst een indoor G&G wedstrijd organiseren! Dit zal zijn op zondag 27 november in Buitensportcentrum ‘De Spreng’ in Laag-Soeren. De Spreng is een heel fijne locatie waar we altijd zeer gastvrij worden ontvangen en de honden meer dan welkom zijn.

Deze wedstrijd brengt vanzelfsprekend extra kosten met zich mee in verband met de huur van de locatie. Daarom hebben we een minimum aantal van 20 deelnemers bepaald dat nodig is om deze wedstrijd door te kunnen laten gaan. Daarom willen we aan jullie vragen om iedereen die je kent en die het ook leuk vindt om de G&G sport op wedstrijdniveau te lopen, te motiveren om mee te doen met deze wedstrijd! Er kunnen natuurlijk ook weer diploma’s gehaald worden op deze dag. De wedstrijd zal plaatsvinden in de grote bak met 1 ring en 2 keurmeesters, waarbij er steeds 1 ringmeester is.

Indoor betekent natuurlijk dat we niet afhankelijk zijn van het weer en dat is heel prettig in deze tijd van het jaar. Van veel wedstrijdlopers hebben we echter terug gehoord dat de locatie in Laag-Soeren niet centraal genoeg ligt voor velen. Om deze reden zijn we op zoek naar locaties in het midden van het land, zodat het voor meer lopers haalbaar wordt om ook in het winterseizoen wedstrijden te lopen.

Hoe leuk is het om met een hele groep te komen, een mooie wedstrijd samen te lopen, een gezellige dag te hebben en er ook veel van te leren. Geen SHH? Geen probleem, GG0 is ook open voor inschrijving.

Een FHN-Online account (en GG licentie) is wel verplicht, maar deze is heel simpel aan te maken via deze link.

Vragen? Stel ze via gg@fhn.nl
Vragen over een account of licentie? Stel ze via online@fhn.nl

Sluitingsdatum inschrijving is woensdag 16 november om 23.59 uur. Mocht het aantal van 20 deelnemers niet bereikt zijn, maar daar gaan we vooralsnog niet van uit!, wordt het inschrijfgeld teruggestort in de ‘Wallet’ van de persoonlijke accounts.

Heb je andere vragen of opmerkingen? Dan horen wij het graag.

5 november 2022

Nieuws G&G

 
0
    0
    Uw bestelling
    Uw winkelwagen is leegTerug naar workshops